Cum să accesați fișierele de sistem în Android?

Android utilizează nucleul sistemului de operare Linux. Acest sistem de operare este semnificativ diferit de cel mai familiar pentru utilizatori – Windows. Structura Linux-ului seamănă cu un copac, adică totul provine din așa-numita "rădăcină". Răspunzând la întrebarea cum să deschideți fișierele de sistem

Android pe un computer, trebuie remarcat faptul că Linux găzduiește mai multe secțiuni:

  • data - fișiere cu date de utilizator, precum și setări personale.
  • cache - fișiere temporare, inclusiv actualizări de sistem.
  • system - aici sunt stocate folderele de sistem.
  • proc - informații despre nucleul însuși, plus configurațiile.

Cu toate acestea, pentru a accesa partițiile în acest formular, trebuie să aveți drepturi de root. Acesta este un cont special, deosebit, care vă oferă super-drepturi și capacitatea de a lucra cu folderele root. De asemenea, nu puteți fără un manager de fișiere. Dacă nu aveți acces special, utilizați programul necesar, de exemplu, Total Commander sau Explorer. Dispecerul vă va ajuta să deschideți sistemul rădăcină în forma dorită. Este de remarcat faptul că nu toți managerii de fișiere au capabilitățile necesare pentru a face modificări în folderul root. Acest lucru se datorează măsurilor de securitate, deoarece în această secțiune sunt stocate cele mai importante informații, inclusiv confidențiale.

Nu este atât de ușor să obțineți drepturi de root, precum și accesul la datele sistemului. Pentru a îndeplini această sarcină, este necesar să aveți anumite cunoștințe care se referă la dispozitivul de sistem.


Cum să deschideți fișierele dorite pe un dispozitiv mobil?


Dacă sunteți interesat de modul de deschidere a fișierelor de sistem Android pe un dispozitiv mobil, vă informăm: schema este similară. De asemenea, trebuie să obțineți drepturi de superutilizator. Procesul de obținere a drepturilor root diferă pe diverse dispozitive. La unele modele, acest lucru nu este deloc posibil. Obținerea a super-drepturilor poate face dispozitivul mai vulnerabil din punct de vedere al securității. În plus, garanțiile vor fi anulate.
Apoi, trebuie să utilizați aplicația ES File Explorer. Pentru a face acest lucru, trebuie să îl descărcați în Play Market. În timpul instalării aplicației, trebuie să alegeți memoria internă a dispozitivului, nu cardul SD. După deschiderea ES File Explorer, va trebui să găsiți meniul și să selectați secțiunea numită „Root Explorer”. Găsiți comutatorul alb și atingeți-l pentru a-l transforma în albastru. De acum înainte, fișierele de sistem vă vor fi disponibile, acestea vor apărea pe ecranul dispozitivului dumneavoastră mobil și vor fi evidențiate cu o culoare mai deschisă. Fișierele de sistem Android necesită o manipulare extrem de atentă. Deoarece acțiunile inepte pot duce la consecințe nedorite, până la defectarea gadgetului.

Feedback

Trimite mesajul
Informatii de contact
Adresa

Moldova, Chisinau, str. Tighina 12/2

Numarul de telefon
+(373) 68659810
0%